Opfriscursus

Een aantal keer per jaar organiseert Veilig Verkeer Nederland, afdeling Winterswijk, een bijeenkomst waarin de algemene kennis over de Nederlandse verkeersregels kan worden opgefrist.

Deze cursus is er om weggezakte kennis op te frissen en de nieuwe verkeersregels te aan te leren. Telkens weer komen er nieuwe verkeersborden bij en worden er nieuwe verkeersregels bedacht, of de kennis over verkeersregels is wat weggezakt, dan is het noodzakelijk deze kennis weer eens op te frissen. Deelname aan deze opfrisbijeenkomst is geheel gratis en heeft geen gevolgen voor uw rijbewijs.

Frank Massop zal tijdens deze bijeenkomst zijn kennis delen en voorlichting geven over de nieuwe verkeersregels en verkeerssituaties. Iedere Winterswijker die met vragen, twijfels of zorgen betreffende een verkeerssituatie zit, kan tijdens deze bijeenkomst een passend antwoord krijgen.

Deze bijeenkomst is er voor de inwoners van Winterswijk en omstreken en wordt gehouden op verschillende locaties in Winterswijk, of bij u op locatie. De opfrisbijeenkomst zal bij voldoende interesse 4x per jaar worden georganiseerd. Er kunnen maximaal 40 personen aan deze opfrisbijeenkomst meedoen, aanmelden is daarom noodzakelijk, dat kan per e-mail: vvn-winterswijk@hetnet.nl of telefonisch bij VVN 06-53534440. Is de bijeenkomst vol? Dan plaatsen wij u op de reservelijst voor een volgende bijeenkomst.

Wij komen ook bij u op het werk, bijvoorbeeld tijdens een personeelsavond, om de opfriscursus te verzorgen.

Tijdens de opfriscursus wordt er door Frank Massop doorverwezen naar beschikbare links voor meer informatie. Die kunt u hier vinden.