Categorie B

Auto met schakel en automaat

Je rijbewijs B haal je bij Verkeersschool Frank Massop. Je lest bij ons in een Ford Mondeo, Ford Focus, Ford Mustang Mach E of in een Ford Fiesta. De auto’s hebben voldoende trekkracht en hebben ruim zicht rondom de auto.

Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar voor rijlessen en je kunt zelf kiezen hoe vaak per week je lest.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor rijden in een automaat. In een automaat hoef je niet zelf te schakelen, wat het autorijden een stuk eenvoudiger maakt. Je focust je volledig op de weg en hoeft je niet bezig te houden met de handelingen voor het schakelen.

Je kunt niet alleen voor rijbewijs B bij Verkeersschool Frank Massop terecht, maar ook voor het rijbewijs met een aanhanger (rijbewijs BE).

Het is mogelijk je categorie B rijbewijs te behalen met een spoedcursus. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met verkeersschool Frank Massop en vraag naar de mogelijkheden.

Lessen in zowel een schakelauto als een automaat
Er is een grote groep leerlingen die in de automaat begint met lessen. Een leerling leert alle basishandelingen in hoog tempo. Wanneer ze twee derde van hun lessen hebben gehad, stappen ze over naar een schakel lesauto en doen daar het examen in. Het voordeel hiervan is dat een leerling minder lessen nodig heeft en sneller resultaat ziet.

Vanaf

€ 62,50


  • Lesauto

  • Strippenkaart

  • Grotere slagingskans?

  • SpoedcursusWij vinden dat een lesauto moet opvallen in het verkeer, vandaar onze opvallende kleur auto’s.


Wij hebben een strippenkaart die bestaat uit 10 lessen. Daarmee krijg je korting op elke les. Niet alle lessen gebruikt van de strippenkaart? Het geld van je niet gebruikte lessen krijg je gewoon terug.


Bij Frank Massop kun je ook de Rijopleiding in Stappen (RIS) volgen. Dit is een rijopleiding met een vaste opzet. Je leert autorijden in vier modulen, met vier toetsmomenten. De laatste twee bij een examinator van het CBR. Daadoor kom je extra goed voorbereid op je praktijkexamen.


Wij hebben ook een spoedcursus, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Heb je nog vragen? Bel of stuur een WhatsApp bericht

Klaar om te beginnen?


Meld je dan vrijblijvend aan door het formulier rechts in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Start gelijk met de theorie


Onderschat de theorie niet en start op tijd met leren. Om de kans van slagen te vergroten, raden wij je aan de theoriecursus te volgen.

Begeleiderspas aanvragen


Ben je nog geen 18 en doe je mee aan 2toDrive? Vraag dan op tijd de begeleiderspas aan. Dan kun je direct na het slagen je rijbewijs aanvragen.

Direct aanmelden voor autorijles