Brommobiel AM4

Brommobielrijles

Sinds 2013 is het mogelijk om bij onze rijschool Brommobiellessen te volgen. Het examen bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte. Het praktijkgedeelte bestaat uit voertuigbeheersing waarvoor er elf oefeningen zijn. Tijdens het praktijkexamen dien je zes oefeningen te doen waarvan je er vijf goed moet doen. Je mag elke oefening een keer over doen.

Dankzij onze plaatselijke dealer, garage Meerdink, rijden wij nu in een nieuwe Ligier. Deze brommobiel voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door het CBR. De brommobiel is een luxe uitvoering en ruim. Wat het lessen in de brommobiel aangenaam maakt.

We zijn de enige in het oosten van het land met een brommobiel die een dubbele bediening heeft. En inmiddels verzorgen wij bijna alle Brommobiel praktijkexamens van heel Oost-Nederland.

Vanaf

€ 60,-

Heb je nog vragen? Bel of stuur een WhatsApp bericht


  • Luxe brommobiel

  • Examen

  • Al vanaf 15 en half
Wij hebben en compleet uitgeruste luxe Ligier als les brommobiel.


Het examen bestaat uit een theorie examen en een praktijkexamen. De theorie examen moet behaald zijn voordat het praktijkexamen plaats kan vinden.


Je kunt vanaf je 15de jaar beginnen met de theorielessen. Theorie examen kun je doen wanneer je 15 en een half bent en gelijk op of na je 16de verjaardag kun je praktijk examen doen.