Categorie BE

Auto met aanhangwagen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je straks ook met een aanhangwagen moet rijden. Als je met de caravan op vakantie gaat bijvoorbeeld. Of als je met een paardentrailer op pad moet. Je bent dan verplicht een rijbewijs B+E (ook wel ‘E achter B’) in je bezit te hebben.

Van ons krijg je een theorieboek over de aanhangwagen te leen. Hierin staat veel nuttige informatie over het rijden met een aanhangwagen en natuurlijk de regels en borden.

Verder geven wij jou een lijst met de meest gestelde vragen, van de examinator, zodat je die thuis kunt oefenen. De examinator begint het examen namelijk met het stellen van vragen over de kentekens en je moet een controle aan de aanhangwagen uitvoeren. Deze informatie kun je uit het boek halen en gaan dan niet van de rijles tijd af.

Start met een rij test
Om een opleiding op maat te kunnen verzorgen, starten wij de opleiding met een rijtest. Tijdens de rij test, die maximaal 2 uur duurt, bepalen wij jouw niveau en geven wij een opleidingsadvies. Je krijgt dan zelf ook een idee wat er met het examen van je wordt verwacht. Uiteraard delen we je na de test direct in voor je totale opleiding en het officiële CBR-praktijkexamen!

Ben je een supertalent of beschik je al over bijzonder veel rijervaring? Dan toont de rij test aan dat je geschikt bent voor de extra snelle compact opleiding. Al binnen vijf uur haal je dan jouw rijbewijs, het CBR-praktijkexamen meegerekend!

Vanaf

€ 63,-

Heb je nog vragen? Bel of stuur een WhatsApp bericht


  • Automaat

  • Versneld

  • Aanhangwagen
Als je het rijbewijs in een automaat hebt behaald. Kun je ervoor kiezen het aanhangwagen rijbewijs in een schakelauto te behalen. Vanaf dat moment mag je in schakelauto’s rijden.


Bij ons is het mogelijk om je BE rijbewijs te halen in een halve dag!


Haal je na het auto examen ook nog het aanhanger rijbewijs, dan kun je ervoor kiezen dit laatste in een schakelauto te doen. Na het behalen van het aanhangwagen rijbewijs mag je ook in schakel-auto's rijden.